Jump to content

Sitemap link not working


Recommended Posts

Hello,

 

Assuming you are using PrestaShop 1.5.3.1, you can navigate under Preferences / SEO URL. From there turn this feature off, Click Save. In your front office navigate to a couple of products.

Come back to your back office, turn that feature back on and save. Navigate a few products in the front office.

 

That will regenerate your .htaccess file. Be careful, any custom changes to it might be gone...

 

Take care.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. Thanks for the advice, but I'm not sure what you mean by "turn this feature off". Could you be more specific? The only reference to Sitemap I see in the SEO URLs section is in the first list of pages. I tried deleting the Sitemap entry and following your instructions before recreating it, but this didn't help.

 

Thanks

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemo suggested to regenerate htaccess. Matt tried to tell you how to do that.

 

In this URL/SEO screen, you could toggle friendly URL off (then save) and then on (and save again) to regenerate htaccess

 

Hope this fixes the problem. :-)

 

My 2 cents,

Pascal

Share this post


Link to post
Share on other sites

what does it do when you try to regenerate your sitemap? back office--modules--ganalytics

 

blank screen? please be more specific..screen shots etc...as there appears to be some confusion (for me anyway) of what exactly your problem is.

 

your last good sitemap.xml was built on March 1, 2013

 

EDITED: I am pretty dense...you are talking about your sitemap link...my post should be ignored. Time for a nap.

Edited by elpatron (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol @ elpatron. No prob.

 

Thanks for your input, Pascal. Unfortunately, this didn't help either. You can see what happens by clicking on the Sitemap link on my homepage, www.premsig.com, but I attached a screenshot as well ;)

 

Cheers

 

Mark

post-483851-0-72139700-1363123593_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I generated a Google sitemap xml file, which the Sitemap link is obviously displaying instead of the php file. Do I need to keep the xml file in my root directory, or can I move/rename it and resubmit it do Google with the new name/location? Sorry, I'm new to this :blink:

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More