Jump to content

Moduł Potwierdzający Pełnoletność

MyJoy

Recommended Posts

Halo,

Szukałem, ale nie znalazłem rozwiązania dla ograniczeń wiekowych w konkretnej kategorii. Ale można sprawdzić ten wątek, który pomaga wieku na stronie transakcji: 

• 2 weeks later...

Hej,

właśnie kończę pisać taki moduł, który umożliwia wyświetlenie ostrzeżenia o treściach dla dorosłych tylko dla konkretnych kategorii, czyli po wejściu w kategorię lub produkt, który należy do tej kategorii. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu.

Mam już moduł, demo można zobaczyć tutaj po wejściu w "Adult Category": http://demo.greenmousestudio.com/

Wystarczy zaznaczyć kategorię i popup pokazuje się dla niej, wszystkich obecnych lub przyszłych podkategorii oraz wszystkich obecnych lub przyszłych produktów w tych kategoriach.

Jest też opcja że jeżeli użytkownik się rejestrował i podał datę urodzenia i jest starszy od ustawionej granicy to nie jest mu nic wyświetlane, działanie modułu można dowolnie rozszerzyć na inne podstrony sklepu.

W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu.

post-653890-0-89860300-1450877720_thumb.png

• 4 weeks later...
  • 9 years later...
On 12/30/2015 at 9:19 PM, vekia said:

jakiś czas temu zrobiłem tutorial w oparciu o moduł popup pro,

mozna taki popup utworzyć dla wybranych stron, nie tylko kategorii

tutorial: weryfikacja wieku w prestashop

wygląda prosto. Kupowałem już od ciebie moduły ale chciałbym wypróbować przez pare dni czy się wszystko uda, jest to możliwe?

Chcę ustawić tylko przy paru specjalnych produktach.

Edited by nvpl (see edit history)