MyJoy Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Mam pytanie czy jest jakiś moduł potwierdzający pełnoletność ale tylko w konkretnej kategori i aby komunikat wyskakiwał wszystkim klientom. Proszę o pomoc. Presta 1.6.0.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob jack Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Halo, Szukałem, ale nie znalazłem rozwiązania dla ograniczeń wiekowych w konkretnej kategorii. Ale można sprawdzić ten wątek, który pomaga wieku na stronie transakcji: 1. https://www.prestashop.com/forums/topic/285478-module-for-age-verification-onload-page/ 2. https://www.prestashop.com/forums/topic/243693-age-verification-in-checkout/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Hej, właśnie kończę pisać taki moduł, który umożliwia wyświetlenie ostrzeżenia o treściach dla dorosłych tylko dla konkretnych kategorii, czyli po wejściu w kategorię lub produkt, który należy do tej kategorii. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwarantanna Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 ja zrobiłem w formie wyskakującego okienka na stronie ze stopki ... nie zbiera to jednak żadnych danych tylko przepuszcza dalej lub nie . . . V2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Moduł vekii popuppro spełni takie wymagania i wiele więcej możliwości daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Mam już moduł, demo można zobaczyć tutaj po wejściu w "Adult Category": http://demo.greenmousestudio.com/ Wystarczy zaznaczyć kategorię i popup pokazuje się dla niej, wszystkich obecnych lub przyszłych podkategorii oraz wszystkich obecnych lub przyszłych produktów w tych kategoriach. Jest też opcja że jeżeli użytkownik się rejestrował i podał datę urodzenia i jest starszy od ustawionej granicy to nie jest mu nic wyświetlane, działanie modułu można dowolnie rozszerzyć na inne podstrony sklepu. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lustfingers Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Daresh jakoś nie widze modułu do pobrania a chętnie przetestuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwarantanna Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 ja także bym pobrał nawet na tydzień ... . . . . .fullsocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 jakiś czas temu zrobiłem tutorial w oparciu o moduł popup pro, mozna taki popup utworzyć dla wybranych stron, nie tylko kategorii tutorial: weryfikacja wieku w prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwarantanna Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Dobre, dobre i przydatne a kiedy twoje arty będą po polsku ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts