Jump to content
saxtouri

New products not showing title in backoffice (1.7.2.2)

Recommended Posts

Hi,

 

whenever I add a product, its name doesn't apear in the backoffice product listing. When I click on the product page, the name is there, but when listing the products, it's replaced by "N/A".

 

This happens ONLY with new products and with ALL new products. Old products apear fine in the listing.

 

Stavros Sachtouris

P.S.: My front office is in Greek, but my backoffice is in English. I don't know if that has to do with anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: when I set my backoffice to "Greek", I can see the products.

So this is a bug and it has to do with languages/localization.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I'm suffering from this issue also. I think there should be a separation between front-page languages and back-office languages.

 

In my case, the operators of the store want to use English, but the end-users of the store use Hebrew.

It makes more sense, I think, to display the products' titles in their front-page language. This way you can filter products by their names...

 

Is there a workaround for this that I missed? Other than updating the DB tables manually...

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem. 1.7.2.3. Front office in English, backoffice in Russian. Everything is displayed ok except product name (Show as N/A on Russian aka Н/Д).

Please fix this bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Languages/localizations is hard to understand, but useful. I had lots of things messed up because of it, but If I keep an eye in naming everything in all languages everything's fine. Ultimately if you don't have many locations make sure you only use those, makes life easyer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

.

Edited by Varadi
i want to delet what i wrote - i find out that i am wrong

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/6/2018 at 11:29 AM, vedrana said:

Languages/localizations is hard to understand, but useful. I had lots of things messed up because of it, but If I keep an eye in naming everything in all languages everything's fine. Ultimately if you don't have many locations make sure you only use those, makes life easyer.

Vedrana , how and where do you name everything in all languages? find it -it is the box in the right part of the name of product title, there you have to write the name in the all leanguage that you have instaled.

Edited by Varadi

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem on prestashop 1.7.2 I don't know how to fix it . 

does anybody someone gets to solve the problem ?

Thanks in advance 

Sans titre-1.jpg

Sans titre-2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More