[email protected] Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Αλλά δεν γνωρίζω γιατί δεν μπορώ.. έχω ήδη ACS και θέλω να βάλω τα ELTA (Ελληνικά Ταχυδρομεία) , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? as32 να περιμένω pm.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Άπλα κάνεις μια δημιουργία μια νέας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted March 23, 2012 Author Share Posted March 23, 2012 νομίζεις ?? το δοκίμασα αλλά τίποτα φίλε...θες να δοκιμάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 24, 2012 Share Posted March 24, 2012 Δηλαδή όταν πατάς μέσα στο carriers προσθήκη νέων τι κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Την δημιουργεί αλλα δεν την εμφανίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 και εμενα το ιδιο μου κανει...πειραξα λιγο και τις ζωνες αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 παιδιά έχει διαφορά το να μην τι δημιουργεί και διαφορετικό να μην την εμφανίζει...τ'οτι δεν την εμφανίζει έχετε ανοίξει άλλο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 Το έχουμε πει φιλε μου ...κάναμε μια εισαγωγή...μόλις την δημιουργήσαμε...μετά δεν εμφανίζεται....!! θα πρέπει να σας βάλουμε στο θέμα του προβλήματος....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 εγω εχω δημιουργησει 2 αλλα μου εμφανιζει μονο την προτιμητεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Το έχετε ενεργοποίηση να είναι μέσα στη περιοχή ζώνης? (π.χ Ευρώπη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 λοιπον σε εμενα πρεπει να εφταιγε οτι δεν ειχα δηλωσει φπα...ομως τωρα προεκυψε το εξης..δεν εμφανιζει το παραλαβη απο το καταστημα αλλα δεν με πολυνοιαζει και το ππιο σοβαρο....ενω εχω δηλωσει 1 ευρω μεταφορικα μου βγαζει 6.. και ενα αλλο ερωτημα οταν παταμε shipping λεει κατι για διεκπεραιωση...τι ειναι αυτο? το εχω μηδεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 παιδια μηπως ξερει κανεις γιατι δεν βγαζει σωστα την τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 μήπως του έχεις δηλώσει να παίρνει την υψηλότερη τιμή μεταφορικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Δεν νομιζω..βασικα το εχω ρυθμισει να πηγαινει με το βαρος...απο που το ρυθμιζω να παιρνει την ανωτερη τιμη? εκει που λεει κατι για διεκπεραιωση τι ειναι αυτο? εξοδα συσκευασιας κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 λοιπόν μολις εβγαλα και το παραλαβη απο το καταστημα...περισσοτερα εδω..http://www.prestashop.com/forums/topic/104728-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA/ δεν εχω καταφερει να βγαλω ομως σωστη τιμη στα μεταφορικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Δεν νομιζω..βασικα το εχω ρυθμισει να πηγαινει με το βαρος...απο που το ρυθμιζω να παιρνει την ανωτερη τιμη? εκει που λεει κατι για διεκπεραιωση τι ειναι αυτο? εξοδα συσκευασιας κτλ? το βρηκα..οχι το εχω με βαρος και δοκιμασα ακομη και απενεργοποιηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts