Jump to content

tomaik

Members
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomaik

  1. Καλημέρα σε όλους. Βρίσκομαι στην διαδικασία που παω να καταργησω το 1.4.5 και εχω στήσει το 1.7.2. Εχω κατεβασει το emagic store manager. έχω κάνει export κατηγορίες προιόντα κτλ. Τώρα εδω σε θέλω κάβουρα... στο import περνανε όλες οι γλώσσες μαζί? Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!!
  2. καποτε ειχα το ιδιο προβλημα..ξαναανεβασα την βαση απο την αρχη στον host και ολα λυθηκαν δια μαγειας... μαλλον θα υπηρξε καμια διακοπη κτλ την ωρα που ανεβαζα..
  3. εγω ειχα περιπου το ιδιο προβλημα για το οποιο με ενημερωσε η εταιρια hosting με το module send to a friend.. το απενεργοποιησα και τελος.
  4. παιδια ποιο Module δουλευετε? για 1.4.5.1 κάνει?
  5. για δωσε τα φωτα σου αν μπορεις γιατι δεν βρισκω απο που κανω edit τον τιτλο...
  6. Dear all i upload the shop to the server and i couldnt see the small flag in the description menu to input produst info in other language. my host upload again the admin file and i can see the flag but now when i am trying to save the product i see this field friendly URL is required at in this field name is required at in i try to reupload the index from the wamp which are full working and again i can t see the flag. so i need solution and path what i have to change to see the flag,,, or how to solve this problem this field friendly URL is required at in this field name is required at in if someone wants to help direct please email me to tomaik @ gmail.com thank you in advance
  7. ενδεικτικα ξαναανεβασα τον φακελο admin και λυθηκε το προβλημα
  8. in my case i update the files preferences end employees in the path admin100---tabs. and seems problem is solved
  9. Εχει κανεις αντιμετωπισει το προβλημα με το να μην εμφανιζει τις σημαιες για μεταφραση των προιοντων σε αλλες γλωσσες? http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-5483 απο το support μου ειπαν οτι ειναι ολα οκ και οτι φταιει καποιο module μαλλον η καποια ρυθμιση.. καμια ιδεα κανεις? ευχαριστω εκ των προτερων
  10. hi did you find solution? i have the same problem after server transfer
  11. απλα το κανω εγκατασταση η θελει και ρυθμισεις?? πως το εγκαθιστω και που?
  12. το προβλημα με τα εξαφανισμενα μενου λυθηκε απο την εταιρια hosting, το μενου εργαλειων γραφης ακομη οχι... edit.. το εφτιαξε και αυτο η εταιρια + οτι μου ενεργοποιησε και τα url ..
  13. μέτα απο αλλαγή σέρβερ οταν πάω να προσθέσω προιόντα στην περιγραφή δεν μου βγάζει το μενού για να κάνω αλλαγές στο κείμενο... καμια ιδέα? διωρθωση.. τελικα εξαφανιστηκανε τα μενου payment modules και τα tools στην περιγραφη.... site problems.bmp site problem description problem.bmp site problem payment.bmp
  14. https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights#url=http_3A_2F_2Fall-in-stock.com_2F&mobile=false σε αυτο το λινκ μου βγαζει ποσο γρηγορο ειναι το σαιτ αλλα και τι διορθωσεις χρειαζεται για να βελτιωθει. οοολα αυτα απο που μπορουμε να τα διορθωσουμε και πως?
  15. ευχαριστω πολυ θα το τσεκαρω ξανα να δω τι ειναι ακριβως
  16. ναι βρηκα ακρη αλλαξα εκδοση και ολα οκ. το κακο ειναι οτι βρηκα και το προβλημα αφου ειχα αλλαξει εκδοση...εκανα την βλακεια και ειχα ενα τεστ προιον και οχι παραπανω...εεε εκει που εχει εξτρα χρεωση στο προιον ειχα βαλει μια τιμη και οτι και να εκανα με επαιρνε η μπαλα... τωρα αυτο που ειπες με εβαλε σε σκεψεις.. αν εχω απο 1κιλο εως 2 - 2-3 κτλ και βαλω προιον 2 κιλα ας πουμε σε ποια τιμη θα το παρει στο 1-2 η στο 2-3.. προς το παρον που το εχω απο 2.01 κτλ μια χαρα δουλευει
  17. Καλησπέρα σας. Ποια απο τις επιλογές που μας δινει η paypal ειναι καλυτερη? Γιατι εχει διαφορα στα ποσοστα? Μηπως εχει αλλου χρεωσεις κρυφες? Επισης μπορω να συνδεσω τον λογαριασμο μου χωρις να γινει εκδοση καρτας? Για πειτε μου εσεις τι χρησημοποιειτε γιατι χαθηκα λιγακι..
  18. ask your hosting provider... μαλλον πρεπει ο hoster σου να σου ανεβασει καποια ορια..
  19. το προβλημα λυθηκε.... μιλησα με το support του hoster και μου το φτιαξανε!!!!
  20. μονο την βαση στην αρχη αλλα δεν την ανεβαζε... μετα εβαλα το www φακελο στον σερβερ και υστερα τιν βαση σκετη αλλα δοκιμασα και μετα και ολες μαζι... κανενα how to βημα βημα υπαρχει? επισης η βαση μου γινεται export με ονομα localhost.. πρεπει και στο σερβερ να εχει ιδιο ονομα? αν σβησω μια sql απο τον σερβερ δεν με αφηνει να ξανακανω βαση με το ιδιο ονομα.
  21. βασικα ανεβασα πρωτα τα αρχεια και μετα την βαση μηπως εκει ειναι το προβλημα? τα εχω βαλει ολα οκ ειναι.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More