Jump to content
  • 0
mk4full

Przenoszenie sklepu - pusta strona admina, logowanie możliwe tylko w trybie debug

Question

Witam,

Potrzebuję pomocy, przeniosłem stronę w obrębie tej samej domeny na inny hosting. Po przeniesieniu sklep, wyświetla się poprawnie. Niestety jak chce się zalogować to wyświetla się pusta strona, po wałczeniu debug mogę się zalogować w linku wyświetlonym "Caught redirection to" na stronie logowania.

Zrzut ze strony: https://ibb.co/2v5KRmK

Jak mogę rozwiązać problem? Z góry dziękuje za pomoc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Zacząć od skasowania zawartości folderu var/cache.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
16 minutes ago, Daresh said:

Zacząć od skasowania zawartości folderu var/cache.

Tak, dziękuje za pomoc :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More