Viorel Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Salut,nu imi apar cele 2 campuri din lista derulanta in pagina de contact echivalentul a "Customer service" si "Webmaster".Asta se intampla doar pentru limba romana. Pentru celelalte limbi este ok.Cum selectarea unui camp este obligatorie, nu pot sa fiu contactat.Diferentele se vad in imagini.Nu reusesc sa imi dau seama unde trebuie sa fac modificarile. Ma poate ajuta cineva?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Mergi la Traduceri si tradu campurile alea in romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Se pare ca nu merge. Am tradus fisierul ro.phpL-am comparat cu fisierul it.php insa cred ca trebuie modificat/adaugat in alta parte.Ma poate ajuta cineva?Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogaldau Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 mergi la Back Office - Employees - Contacts si editeaza la contacte pui un titlusi bifezi la relatii cu clientiiSucces 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 pana la urma reusisem sa fac sa trec de pasul ala.Acum problema este ca nu primesc mailurile in casuta de email.Raman doar in prestashop in EMPLOYES - Customer Services ...Nu prea am idee ce sa-i mai fac sa trimita emailurile. Dupa inregistrarea unui user ar trebui sa trimita un email de confirmare cu datele, nu mai merge nici partea asta. Am facut modificarile "miraculoase" ca in postul asta pe care l-am pus aici : http://www.prestashop.com/forums/viewthread/98247/ dar tot nu functioneaza.Aveti idee?Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 copie fisierele din mails/en in mails/ro si apoi le poti traduce daca nu sunt traduse deja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 Acum merge sa primesc si emailuri. Problema era ca nu era activata functia phpmail .Acum am vazut ca daca este in limba romana nu primesc toate mailurile ... am vazut ca ptr alte limbi functioneaza bine.O sa copiez un director si o sa-l traduc.Multumesc tuturor pentru sfaturi.Viorel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts