gogaldau 1 Posted December 15, 2010 Dupa instalare am avut ceva probleme la importarea fisierului cu traducerea in romana dar care le-am rezolvat pana la urma. Insa pentru asta a trebuit sa modific permisiunile la mai multe fisiere.Va rog sa-mi spuneti care directoare si fisiere trebuie securizate si cum, pentru a nu avea probleme.Multumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
costi43 89 Posted December 15, 2010 dupa ce ai terminat instalarea a bine sa fie toate securizate, eventual inafara de admin, unde faci backup la baza de date Quote Share this post Link to post Share on other sites
gogaldau 1 Posted December 15, 2010 6-4-4 e bine? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Potentam 0 Posted December 16, 2010 Spuneti-mi va rog de unde modific permisiunile , din ftp ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gogaldau 1 Posted December 16, 2010 din cpanel furnizat de firma de hosting sau FileZilla mai simplu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
teo_g 3 Posted December 19, 2010 Sunt anumite foldere sau fisiere care necesita alte permisiuni, in anumite momente: instalarea, configurarea siteului ? (ex: pentru traduceri, pentru prelucrarea unor module) Quote Share this post Link to post Share on other sites
gogaldau 1 Posted December 20, 2010 Inca mai astept un raspuns.6-4-4 nu e bine sa dai la toate fisierele pentru ca nu mai poti baga produse de exemplu.L.E. Retrag cuvintele. E bun 644 Quote Share this post Link to post Share on other sites