krzysztofsz Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 (edited) Witam, czy można wyłączyć informacje pokazującą się w górnej części panelu administracyjnego o aktualizacji modułów ? Pokazuje mi się tylko aktualizacja modułu przelewy24 Prestashop 1.6 Edited July 18, 2016 by krzysztofsz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 zrobi się to w administration > preferences jest tam opcja "Automatically check for module updates" po wyłaczeniu informacja o aktualizacjach pojawi się tylko wtedy, gdy ręcznie sprawdzimy, czy aktualizacje są dostępne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofsz Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Sprawdziłem administracja - preferencje i automatyczne sprawdzanie modułów mam wyłączone. Pojawia się tylko informacja o aktualizacji przelewy24 reszta modułów które również wymagają aktualizacji nie pojawiają się na stronie panelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts