Lenka Cigi Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Dobrý den,nastavovala jsem IMAP kvůli zákaznickému servisu a bohužel jsem zapomněla u jedné z nabídek dát ANO, místo ne.A od té doby, kdykoliv se chci dostat do zákaznického servisu a opravit to, ukazuje se mi toto:Nevíte náhodou někdo, jak to opravit? Kde tyto php soubory najdu vím, ale vůbec nevím jak to přepsat, aby se mi zase ukazovala možnost úpravy zákaznického servisu a IMAP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Jaká verze PrestaShopu? Pole "message" je ověřováno funkcní Validate::isCleanHtml(). To znamená, že se v textu té zprávy vyskytuje nějaký nepovolený text. Více se dá odvodit z té funkce a zcela zásadní je potřeba zachytit obsah "message" pře pokusem o uložení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenka Cigi Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 (edited) 1.6.1.0. instalovano lonk na podzim, aktualizaci na tu nejnovejsi jsme zatim neprovadeli.To ale nepůjde jednak nevím jaká zpráva se tam kousla a hlavně se nedostanu do ničeho jiného, než jen do těch php souborů. Zapomněla jsem u vyplňování IMAP dát Ano u Možnosti IMAP (/novalidate-cert) . Edited June 20, 2016 by Lenka Cigi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts