krissek Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Witam, ma takie pytanie, czy istnieje możliwość zmiany postaci linku do kontaktów sklepów "Nasze sklepy". Zrobiłem stronę bez opcji sprzedaży-koszyka, to strona producenta, który ma dystrybutorów-hurtownie (rózne firmy z branży). Link do mapki z naniesionymi dystrybutorami ma postac: www.moja-domena.pl/sklepy - i tu chciałbym zmienić jego postac na np www.moja-domena.pl/dystrybutorzy. Czy jest to mozliwe i ewentualnie jak to zrobić? Będę wdzęczny za każdą pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Preferencje -> SEO & URL Link to comment Share on other sites More sharing options...
krissek Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Dzięki wielkie - o to chodziło! Jeszcze jeden problem z tym zwiazany - obrazek modułu blockstore (na stronie głównej) jest podlinkowany nadal pod mojadomena.pl/sklepy. Niestety w samym module nie ma mozliwości zmiany linku, gdzie tego szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Może wystarczyło by przeczyścić cache, raczej w tym module nie powinno to być na sztywno wprowadzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts