Jump to content

Πρόβλημα με τα modules στο positions μετά από ενεργοποίηση κι άλλης γλώσσας.


Zalps
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum,

 

Χρησιμοποιώ την πλατφόρμα το τελευταίο 4μηνο και μου συνέβη κάτι για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ στην κοινότητα μήπως το χει συναντήσει κάποιος και μπορέσει να με βοηθήσει.

 

Με λίγα λόγια χάλασαν τα modules στα positions, εκτός απ τις μεταφράσεις των modules, χάλασαν επίσης και τα logos των modules και μου εμφανίζει επαναλαμβανόμενα το σήμα του module paypal.

 

Πάω να κάνω edit σε ενα module στη σελιδα positions και δεν μου το ανοιγει,ξανακάνει απλά refresh τη σελίδα.Υποψιάζομαι ότι αυτο συνέβη μετά την προσθήκη νέας γλώσσας στο site. Είχα στήσει το site στα ελληνικά και ενεργοποίησα και τα αγγλικά.

 

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το κομμάτι που μου εμφανίζει τα συνεχόμενα logo του paypal και δεν μπορώ να "δω" και να κάνω edit τα πραγματικά module που υπάρχουν στη σελίδα(displayTop,displayLeftColumn κλπ). Ελπίζω να ήμουν κατανοητός, προκαταβολικά ευχαριστώ για την όποια ιδέα η συμβουλή.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα.

 

Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί απ τις μεταφράσεις. Πήγα στα module και έσβησα τα αρχεία των μεταφράσεων μέσα στο θέμα και τα modules επανήλθαν. Το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More