Jump to content

Zainstalowane i niezainstalowane moduły

Recommended Posts

Witam koledzy. Jestem nowym użytkownikiem Prestashop i napotkałem swój pierwszy problem. Pobrałem od strony producenta moduł Płatności24. Wrzuciłem go do odpowiedniego folderu n FTP. Teraz zabrałem się do zainstalowania go. Tutaj pojawia się problem bo system nie pokazuje mi nie zainstalowanych modułów. Kiedy wybieram z sekcji filtrowania "zainstalowane i niezainstalowane" i strona się odświeża, pojawiają mi się tylko te zainstalowane. Za każdym razem wygląda to tak:

Bez_tytu_u.jpg

Czy możecie mi jakoś pomóc? Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem? Używam Google Chrome, ale na IE jest tak samo.

Dodam tylko, że próbowałem dołożyć linię w config/config.inc.php

ini_set('memory_limit','128M');

Nie pomogło :P. Pozdrawiam!

Dwa prozaiczne pytania - wypakowałeś moduł na serwerze czy wrzuciłeś .zip i zostawiłeś? Jesteś pewien, że patrzysz w kategorii Wszystkie moduły, a nie tylko Ulubione?

No i czy ściągnąłeś moduł odpowiedni dla Twojej wersji Presty?

Dwa prozaiczne pytania - wypakowałeś moduł na serwerze czy wrzuciłeś .zip i zostawiłeś? Jesteś pewien, że patrzysz w kategorii Wszystkie moduły, a nie tylko Ulubione?

No i czy ściągnąłeś moduł odpowiedni dla Twojej wersji Presty?

Moduł sciągnąłem dobry i dobrze go wrzuciłem do ftp. Podkreślam że moim problemem jest to że filtr wyboru niezainstalowanych modułów nie działa. Pokazują mi się tylko zainstalowane

• Create New...