korzen9999 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Witam koledzy. Jestem nowym użytkownikiem Prestashop i napotkałem swój pierwszy problem. Pobrałem od strony producenta moduł Płatności24. Wrzuciłem go do odpowiedniego folderu n FTP. Teraz zabrałem się do zainstalowania go. Tutaj pojawia się problem bo system nie pokazuje mi nie zainstalowanych modułów. Kiedy wybieram z sekcji filtrowania "zainstalowane i niezainstalowane" i strona się odświeża, pojawiają mi się tylko te zainstalowane. Za każdym razem wygląda to tak: Czy możecie mi jakoś pomóc? Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem? Używam Google Chrome, ale na IE jest tak samo. Dodam tylko, że próbowałem dołożyć linię w config/config.inc.php ini_set('memory_limit','128M'); Nie pomogło . Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsu Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Dwa prozaiczne pytania - wypakowałeś moduł na serwerze czy wrzuciłeś .zip i zostawiłeś? Jesteś pewien, że patrzysz w kategorii Wszystkie moduły, a nie tylko Ulubione? No i czy ściągnąłeś moduł odpowiedni dla Twojej wersji Presty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen9999 Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 Dwa prozaiczne pytania - wypakowałeś moduł na serwerze czy wrzuciłeś .zip i zostawiłeś? Jesteś pewien, że patrzysz w kategorii Wszystkie moduły, a nie tylko Ulubione? No i czy ściągnąłeś moduł odpowiedni dla Twojej wersji Presty? Moduł sciągnąłem dobry i dobrze go wrzuciłem do ftp. Podkreślam że moim problemem jest to że filtr wyboru niezainstalowanych modułów nie działa. Pokazują mi się tylko zainstalowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 widze, ze nie pojawia ci sie rowniez wybor autora to najpewniej wina samej przegladarki - siedzi w niej cos nie tak w coockies lub w cache sprawdz na innej przegladarce lub wyczysc cache i ciasteczka dla tej witryny Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 a podjęta została próba wgrania modułu przez back office? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts