Daddy Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Am o dilema: pentru un magazin care are 1000-2000 de produse cum se poate face mai lesne o actualizare de pret ? intreb deoarece sa le iei la mana bucata cu bucata dureaza ceva timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper_tkd Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) pai banuiesc ca poti sa faci un simplu import in care pui ca si campuri doar id-ul si apoi pretul de care ai nevoie P.S.: incearca sa compui postul in engleza ca poate ai succes mai mare la raspunsuri de la cei care au facut prestashop Edited March 19, 2014 by viper_tkd (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 pfff, sunt aici pe forumul romanesc niste baieti de toata isprava, care stiu bine cu ce se mananca presta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Salut, Arunca un ochi aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daddy Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 Aici azi nu a functionat, poate maine Chiar daca nu a functionat site-ul stiu despre ce e vorba, dar fiind la inceput de drum cu buget micut, momentan trebuie sa ne descurcam cum putem. Oricum de la kritondesign.ro trebuie sa fac cumparaturi ceva mai tarziu, am vazut solutii interesante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 (edited) am si eu o solutie pentru actualizare preturi cu adaosuri comerciant. vezi cele 2 screenshoturi deci preturile sunt definite pe baza unor reguli la fel cum faceti reducerile in catalog si se aplica produselor implicate in conditiile selectate. Edited March 20, 2014 by valentin.g (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Da asa e .. ieri nu a functionat.. poate nici azi .... m-am jucat pe live cu presta 1.6.0.5 ... interesant .. dar mi-a mancat ficatii la nivel de tema care nu e cea default. Intradevar trebuie ceva buget dar scapi de multe griji precum: - ai preturile reale ale distribuitorilor in magazin - ai stocurile reale ale distribuitorilor in magazin (nu mai refuzi comenzi) - stii tot timpul ce produse au iesit din gama de distributie (se inactiveaza automat) - stii tot timpul produsele noi intrate in distributie (importul merge altfel cu asemenea informatii nu ?) - daca ai mai multe produse identice de la mai multi distribuitori .. poti alege de unde sa le livrezi in functie de pretul negociat de distributie.. etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 ar mai fi o solutie, mie mi-a reusit. exista un programel MySQL for Excel gasesti documentatie aici: http://dev.mysql.com/doc/mysql-for-excel/en/ bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 sau mai ai un modul denumit massupdate, cautal , este si varianta free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 depinde si cum ai preturile de intrare. daca utilizezi valute multiple, sa zicem ca ai lei, euro si usd, massupdate le face varza. varianta cu MySQL e buna, pt ca deschizi on-line in excel baza de date, poti modifica cate preturi vrei si cand I-ai dat update sunt urcate instant Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 sau mai ai un modul denumit massupdate, cautal , este si varianta free Cine are un modul massupdate? au tot am cautat dar nu am gasit decat o varianta ptr 1.4 si nu functioneaza ptr 1.5.6.0 si 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts