Jump to content
outletpannen

Problemen met toevoegen producten (blanco)

Recommended Posts

Ik gebruik sinds anderhalve dag prestashop 1.5.2. Ik heb verschillende categorien aangemaakt (puur voor de test) en wil nu producten toevoegen. Ik heb alle bestaande producten, die er standaard in staan, verwijderd. Ik wil nu nieuwe toevoegen dus druk ik op de groene rond button met het witte plusje erin. Vervolgens kan ik niets invullen... Ik zie een leeg veld. Wel zie ik dat ik nog in het programma zit maar krijg geen velden te zien waar ik artikelen kan invullen.

 

Kan iemand mij hiermee helpen? Of komt het door een versie-foutje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wellicht een rechten probleem,

je kan eens kijken om de foutmelding aan te zetten :

 

 

in de map config zoek het bestand ""config.inc.php"" en wijzig de regel @ini_set(‘display_errors’, ‘off’);

in :

@ini_set(‘display_errors’, ‘on’);

 

kijk ook even eens in je BO bij :

 

Geavanceerde parameters -> Configuratie informatie

dan naar onder scrollen en kijken bij :

 

Verplichte parameters:

Optionele parameters:

 

zie je hier foutmeldingen ?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

lijkt me een rechten probleem

doe eens de dingen zoals in post 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga de stappen doornemen, alleen wat bedoel je met:

kijk ook even eens in je BO bij :

 

Geavanceerde parameters -> Configuratie informatie

dan naar onder scrollen en kijken bij :

 

Ik ben nogmaals gisteren begonnen en snap niet zo goed wat al deze termen inhouden. En over de aanpassing in de 'config' houdt in dat ik in het script dingen aan moet passen toch?

 

Alvast enorm bedankt!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi BO is Back Office oftewel je admin gedeelte

die foutmelding is niet zo belangrijk

 

hoe staan je rechten van je mappen en bestanden ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb zojuist mijn hosting gebeld en zij hebben de nieuwste versie geupload om te installeren; 1.5.3. Reeds gedaan en alles werkt! Eindelijk....... Zucht..... :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More