Jump to content
Sign in to follow this  
lubbockwebguy

Cannot Login to backend

Recommended Posts

I have noticed at least 3 posts on this issue however I have not read a decent solution. I installed prestashop without a problem however I cannot login. It simply refreshes the login page everytime I do. I have checked the config file, I have tried 3 browsers I have turned off all cookie restrictions. The shop is installed on a subfolder, but I even put an additional install on a fresh domain to see if that was the problem. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Chase

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anything to do with this?
If not, I had similar problem but with Chrome only. Something in the line of:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

But OK with other browsers, though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No it did not have anything to do with that, thank you for your reply.

I finally tried a different server and everything worked fine, there is some kind of issue with godaddy or the way I had that server configured.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.
Perhaps with
update Employee table with md5(_COOKIE_KEY_.'') in Employee.passwd if backend = backoffice ?

-->
Je viens juste d’installer la solution.
Après la solution, impossible d’arriver à me connecter. Mot de passe refusé…
Je ne sais pas d’où est venu le problème mais voici la solution :
Regénérer le mot de passe de la table Employee en concaténant (accolant) la valeur de _COOKIE_KEY_ contenu dans settins.inc.php et votre mot de passe et en y appliquant la fonction md5.
Plus qu‘à mettre le résultat dans votre enregistrement de la table Employee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rename te admin folder to something else admin1, and delete the install folder. Post an image of the error

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have the same problem

i deleted the installfolder
i renamed the adminfolder

i open www.ilovemagic.de/adminchanged

login with my emailadress and password

go on the loginbutton... and get a white site... browser cant open the url

whats wrong :(

rights are 770

i tried really everthing :(

i checked out the password again by sending me a new password... but the new password didnt work too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More