Jump to content
Sign in to follow this  
Capricho

jak odebrat obrazky kategorií???

Recommended Posts

potreboval bych odstranit obrazky kategori. samozrejme mi odpovite at je tam vubec nedavam, to me taky napadlo jenze jde o to ze kdyz je tam vubec nenahraju tak IE se mi zobrazuji ramecky jako kdyz to nezna cestu k obrazku (firefox je ok)
nevite nekdo jak se stim vyporadat?

Share this post


Link to post
Share on other sites
potreboval bych odstranit obrazky kategori. samozrejme mi odpovite at je tam vubec nedavam, to me taky napadlo jenze jde o to ze kdyz je tam vubec nenahraju tak IE se mi zobrazuji ramecky jako kdyz to nezna cestu k obrazku (firefox je ok)
nevite nekdo jak se stim vyporadat?


napadaj me 2 zpusoby
1/ samotna uprava daneho *.*.tpl
2/ pomoci firefoxu a skveleho pluginu Firebug v css nastavit display: none;

Share this post


Link to post
Share on other sites

a ktere .tpl to je?
Nebo kde to upravit hleadal sem v global.css ale nic sem nenasel.
pouzivam zakladni sablonu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zkus v global.css najít 108 řádek nebo "ul.inline_list li img" a místo block dej none,jak píše vigel

Share this post


Link to post
Share on other sites

je mozne odebrat jen ten jeden velky obrazek a obrazky podkategii zanechat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More