ricasd Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ahojte mam problem ak si dam poslat skusobnu objednavku na svoj mail tak mail ktory dojde zakaznickovy aj mne o je asi taky rozhadzany ? Kde je problem ? Dakujem za pomoc http://imgupload.sk/viewer.php?file=4qmq5dbh1e1qv0vr2dpb.jpg Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Je nutné editovať emailovú šablónu. (Alebo si zober z anglického jazyka a sprav si vlastný preklad emailu.) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
proteusmk Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Prosím o radu. Pri pridávaní nových výrobkov sa mi vyskytol nečakaný problém, ktorý som si vlastne všimol len náhodou. Potreboval som narýchlo vyhľadať vo svojom e-shope jeden výrobok a namiesto toho mi začalo vypisovať toto hlásenie: Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: disallowed Unicode code point (>= 0xd800 && <= 0xdfff) at offset 1829 in ...tu je zadaná celá cesta a končí ... e-shop/classes/Search.php on line 103 Chyba by mala byť podľa tohoto hlásenia so súborom Search.php, tak som ho nahradil zo zálohového adresára, ale nič sa nezmenilo.... Prosím o radu. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts