ricasd Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Ahojte mam problem ak si dam poslat skusobnu objednavku na svoj mail tak mail ktory dojde zakaznickovy aj mne o je asi taky rozhadzany ? Kde je problem ? Dakujem za pomoc http://imgupload.sk/viewer.php?file=4qmq5dbh1e1qv0vr2dpb.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Je nutné editovať emailovú šablónu. (Alebo si zober z anglického jazyka a sprav si vlastný preklad emailu.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
proteusmk Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Prosím o radu. Pri pridávaní nových výrobkov sa mi vyskytol nečakaný problém, ktorý som si vlastne všimol len náhodou. Potreboval som narýchlo vyhľadať vo svojom e-shope jeden výrobok a namiesto toho mi začalo vypisovať toto hlásenie: Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: disallowed Unicode code point (>= 0xd800 && <= 0xdfff) at offset 1829 in ...tu je zadaná celá cesta a končí ... e-shop/classes/Search.php on line 103 Chyba by mala byť podľa tohoto hlásenia so súborom Search.php, tak som ho nahradil zo zálohového adresára, ale nič sa nezmenilo.... Prosím o radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts