omsoft Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Dobrý den, řeším jeden problém.Potřebuji zobrazovat ceny v Prestashop eshopu ve 2 měnách CZK a PL,PL měnu mám nastaveny v administraci jako výchozí,ale nyní bych potřeboval,aby se zobrazovala i CZK měna. {if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc}{/if} Děkuji za jakékoliv tipy,rady a připomínky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Chápu to dobře, že chceš zobrazovat 2 ceny najednou vedle sebe? To samozřejmě normálně nejde. Za získání ceny je zodpověná funkce getPriceStatic() v Product.php. Tam se řeší získání správné měny pro výpočet. Šlo by funkci upravit - přidat měnu jako parametr a pak jí zpracovat. Takti upravená funkce by se volala v product.php (a případně dalších) a 2. částka by se protlačila až do všech potřebných .tpl k zobrazení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 A zvladul by jste tu upravu?Jaka by byla cena?Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Upřímně. Hezky se mi o tom píše, ale asi bych do ničeho takového nešel. Je to totiž ještě o trochu složitější. Ty ceny musí být 2 v seznamu produktů i v detailu produktu. Možná ještě v porovnání i jinde. V detailu produktu se zobrazení ceny řeší přes Javascipt a ta cena se dynamicky mění při změně kombinace (barva, velikost apod.). Míst, kde by se to muselo řešit může být hodně a všechny najít a pak to odzkoušet ... hu, práce na víc dní. PrestaShop by byl hodně přeplátovaný a nechtěl bych dělat upgrade a všechno přepisoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Co jsem koukal, tak to na foru chtěli asi 4 lidi a nikdo vždy na to ani neodepsal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts