Jump to content
natebc

issue with using (saving) a Theme.

Recommended Posts

Hello,

I have upload a theme. and when I go to pick it (use this theme)(save) in the "MODULES TO INSTALL" page. It open an error "HTTP ERROR 500" page", "This page isn’t working lilyslingerieshop.com is currently unable to handle this request".

I have delete the theme and re-uploaded the tame. but with the same issue.

Nathan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like a server related issue, try increasing memory_limit to 256M and max_execution_time to 60.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, tantan199 said:

Sounds like a server related issue, try increasing memory_limit to 256M and max_execution_time to 60.

Thanks tantan199,

I will try increasing the memory_limit to 256M and max_execution_time to 60.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More