Jump to content
Toyotaboy

[opgelost] Site van http naar https gaat niet goed.

Recommended Posts

De hoster heeft het certificaat goed gezet voor mijn domein.

Prestashop 1.7.5.2

Alleen zij hij ik moest in het beheergedeelte wat aanpassen (zie afbeelding)

Alleen dit is foutgegaan nu kan ik niet meer op de site komen.

Ook niet meer in het beheergedeelte (https://https//www.tech**************beheer)

Nou zie ik dat er een dubbele https staat en 1 zonder :  

Heb geen idee waar ik dit goed kan zetten in welk bestand kan namelijk nog wel via ftp bij de bestanden komen.

Ook heb ik al gekeken inde database. kan ik ook zo niks vinden.Had hier namelijk naar gekeken voorbeeld

Wie weet raad.

Gr  Bert

foute URL.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op die 2 plaatsen zet je gewoon je domeinnaam neer zonder http of https, dus bv xxx.nl

Daarnaast moet je in Instellingen>algemeen ssl activeren, daarna op diezelfde pagina vink je ssl op alle paginas inschakelen aan.

123.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minuten geleden, Curious zei:

Op die 2 plaatsen zet je gewoon je domeinnaam neer zonder http of https, dus bv xxx.nl

Daarnaast moet je in Instellingen>algemeen ssl activeren, daarna op diezelfde pagina vink je ssl op alle paginas inschakelen aan.

123.jpg

Oke dat is duidelijk zo alleen dat heb ik verkeerd gedaan en nu kom ik niet meer in het beheergedeelte omdat dit er dan dubbel komt te staan als ik wat intoets in de adress balk.

https://https//www.tech**************beheer   <<<< dit staat er dan in de adress balk

Ergens is dat aangepast maar waar ??

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet zo niet waar je dat moet aanpassen want ik vermoed dat je bij die urls ook https hebt ingevuld. Dat is waarschijnlijk wel ergens aan te passen.

Wellicht dat @Adeko.nl of @Wallgrind.nl hiermee kan helpen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inmiddels heb ik het weer werkend.

in het tabje  shop domein   moet www voor staan.    www.uwdomein.nl

in het tabje  SSL domein  moet alleen uwdomein.nl staan.

Nu de rest kijken dat alles nog goed staat.

Kan eerst weer verder.

Gr Bert

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More