koening Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 (edited) Wtyczka Facebook like box free plugin pozwala na dodatnie specjalnego bloku w różnych miejscach sklepu z informacją o FanPage na facebooku. Klienci mogą polubić Twój FanPage bezpośrednio ze sklepu internetowego. Moduł umożliwia łatwe umieszczanie i promowanie dowolnej publicznej strony z Facebooka w Twoim sklepie. Podobnie jak na Facebooku, Twoi goście mogą polubić i udostępnić Stronę bez opuszczania sklepu. Moduł zgodny z najnowszymi wersjami Prestashop 1.7 Możliwość ustalenia szerokości/wysokości bloku modułu. Użyj małego/dużego nagłówka Ukryj/pokaż zdjęcie tła Ukryj/pokaż twarze znajomych Na stronie konfiguracji modułu dostępna dokumentacja w języku polskim/angielskim. Opcja automatycznego dopasowywania się rozmiaru boxa do kontenera Opcja umieszczania pluginu w lewej kolumnie, prawej kolumnie oraz stopce Od wersji 0.6.0 możliwość dodania dwóch Fan Page w module Aktualizacje: version 0.6 - Umożliwienie dodawania dwóch Fan Page w sklepie - Dodane Polskie tłumaczenie version 0.5 - Naprawiono błędy związane z zapisem wartości do bazy danych - Dodano opcję automatycznego dopasowywania się rozmiaru boxa do kontenera - Dodano opcję umieszczania pluginu w lewej kolumnie oraz prawej kolumnie Projekt dostępny na GitHub https://github.com/mw3e21a/prestashop-facebookBox facebookbox.zip Edited March 14, 2019 by koening (see edit history) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
green-presta Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Mam 2 fanpage tzn. różne tematy lecz grupa docelowa do sklepu ta sama,. Poszukuję rozwiązania umożliwiającego dodać 2 przyciski FB do sklepu. Czy jest taka możliwość stosującą ten moduł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koening Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 Aktualnie moduł obsługuje możliwość wyświetlania tylko jednego FanPage ale jeśli więcej osób byłoby zainteresowanych taką opcją to mogę ją uwzględnić w nowej aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
green-presta Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Jeśli chodzi o mnie to chętnie skorzystam. Mam nadzieję, że zgłoszą się chętni Link to comment Share on other sites More sharing options...
koening Posted March 12, 2019 Author Share Posted March 12, 2019 On 3/10/2019 at 12:48 PM, green-presta said: Jeśli chodzi o mnie to chętnie skorzystam. Mam nadzieję, że zgłoszą się chętni Wyszła nowa aktualizacja, w której uwzględniono tą funkcjonalność 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerami82 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Fajny moduł. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg6789 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Genialna robota, czekam na przyszłe moduły Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts