Jump to content
Selmer

Admin URL stopped working

Recommended Posts

I can't login to my admin page anymore. It just stopped working. I can't understand why.

It says HTTP 500 - problem with server...

So the URL that used to make me login is now just showing nothing. And I've checked with the admin file name and it is the same as it was Before and the URL is the same as the file name is...

 

I also have orders that I cant access... Can I access my orders through file management?
Does anyone know how to get a proper URL or knows what may be causing this problem?

Best regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

a simple search would have informed you to enable PS debug mode...so make sure to learn to do this when 500 error,  you will need to enable via ftp...

https://www.prestashop.com/forums/topic/575132-how-to-enable-debug-mode-on-prestashop-17-and-older-versions-turn-on-error-reporting-blank-page/

once you collect the info of error, post it here...(but it's MUCH better to post originally)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks El Patron. Now I can see the following:


But I still don't know what to do?
I'm not experienced with these kinds of problems.
Do you have any idea of what I can do?

Regards

prestashopproblem.png

Edited by Selmer (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More