Jump to content
jedrekmistrz

problem z prestashop 1.7 - 500 internal server error

Recommended Posts

Cześć, mam problem z prestashop 1.7. Zmieniałem domenę na nową, skonfigurowałem DNS, domenę przekierowywało na katalog. Jednak gdy wchodziłem na stronę ładowało wszystko, szkielet  i strony ale sam content czyt. zawartość strony głównej, kategorii,produktow, stron pokazywało jako 404 not found. Zmieniłem w bazie takie parametry jak: ps_shop_urlPS_SHOP_DOMAIN i PS_SHOP_DOMAIN_SSL, w Panelu admina wyłączyłem i włączyłem przyjazne URLe, aby na nowo wygenerować .htaccess, lecz po tych operacjach otrzymuję 500 internal server error. Włączyłem debug mode i wyrzuciło mi: 


Warning: require_once(/szlak/var/cache/dev/appParameters.php): failed to open stream: Permission denied in /szlak/config/bootstrap.php on line 86

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/szlak/var/cache/dev/appParameters.php' (include_path='/szlak/vendor/pear/pear_exception:/szlak/vendor/pear/console_getopt:/szlak/vendor/pear/pear-core-minimal/src:/szlak/vendor/pear/archive_tar:.:/:/usr/local/php56/lib/pear') in /szlak/config/bootstrap.php on line 86

W czym może być problem?

Edited by jedrekmistrz
precising topic of the post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More