herwaldi Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Witam, mam duży problem, zakupiłem moduł, mój sklep PS 1.6.1.18, instalacja przeczytał moduł, wrzuciłem nadpisania opisanie w instrukcji i boom! Wchodzę w ustawienia modułu - premiera mi się błąd: Tworzy mi się pusty atrybut - pisałem do supportu ale z nimi się dogadać to porażka. Czekam na małe rozwiązania. Pozdrawiam Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Usunąłeś ten pusty atrybut? Wszelkie nadpisywania wprowadzałeś pojedynczo i sprawdzałeś czy system wykrywa zmianę czy od razu całość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herwaldi Posted June 5, 2018 Author Share Posted June 5, 2018 Ok dobra poradziłem sobie - kolejny problem jest taki, że nie dodaje kombinacji do koszyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Jak nie dodaje kombinacji to pewnie nie wprowadziłeś lub źle wprowadziłeś kod do odpowiednich plików jakie ten moduł potrzebuje. Wejdź w konfigurację modułu i sprawdź czy "świecą się na zielono" odpowiednie linie które należało zmodyfikować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts