all3ss1o Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Buna tuturor am facut si eu 2 situri cu ajutorul platformi presta shop si as vrea o parere a voastra de aceste situri daca se poate . Primul este www.rycymoto.com/magazin02/ si www.sexshop-erotic.com astept parerile si sugestiile voastre .Imi cer scz daca nu am postat unde trebuia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
outsdr Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Sunt ok, doar ca se incarca greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 pune unele fara celulita ... si eventual mai tinere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Primul arata acceptabil, dar va trebui sa schimbi bannerul. Si cum se zicea mai sus, se incarca greu. Schimba host-ul.La al doilea sunt mari probleme cu vizibilitatea textului. Eu nu pot citi textul ala rosu pe fundal roz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts