Jump to content

Πρόβλημα με search στα Ελληνικά


vlnvln
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα

Στην έκδοση 1.6.1.17 φαίνεται να έχει πρόβλημα κατά την δημιουργία του index καταλόγου.

Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι ενώ υπάρχουν οι λέξεις στο πίνακα ps_search_word, στο ps_search_index που συνδέει τη λέξη με το προϊόν δεν υπάρχει συνδεσμος αρα είναι στον αέρα.

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα κατά τη διαδικασία δημιουργίας του ευρετηρίου.

Δεν έχει πρόβλημα με τα ελληνικά καθώς ορισμένες εγγραφές δουλεύουν και βλέπω και ελληνικά κανονικά στη βάση άλλα και στο site (για όσες λέξεις είναι σε αντιστοιχία στους πίνακες).

Επισυνάπτω και από τη βάση PrintScrn.

Εννοείτε έχω κάνει Clear Cash και truncate τους πίνακες και Rebuild Index ξανά.

 

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

prestashop_search_problem.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι δεν έχει άλλα προφανώς κάτι κάνει και σκάει κατά τι διαδικασία σκέφτομαι ότι κάποιος χαρακτήρας το πειράζει

Και δεν ανέφερα ότι πριν δούλευε κανονικά.

Μια από τις δόκιμες ήταν ότι έκανα disable όλα εκτός του ονόματος  απενεργοποίησαν τα φίλτρα ούτε περιγραφές ούτε κατηγορίες ούτε τίποτα άλλο στο index

Επίσης δεν είναι από τα τελευταία id είναι διάσπαρτα αυτά που λείπουν

Edited by vlnvln
add more (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More