123Market Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Prosím o pomoc. přišel jsem ráno k eshopu a zjistil jsem, že mi přes noc zmizeli všechny obrázky produktů i kategorií. V administraci eshopu ty obrázky jsou všude kde mají být. Poslední co jsem s eshopem dělal bylo to, že jsem na subdoménu nainstaloval wordpress, který normálně běžel a i poté byl eshop v pořádku. Ten wordpress jsem zkusil tedy smazat, ale nepomohlo to. Na FTP ty obrázky také jsou. Zkoušel jsem i přeregenerovat obrázky a také bez výsledku. Zde je náhled jedné z kategorií: http://123market.cz/fitness-62 Už nevím co stím a potřebuji to co nejrychleji vyřešit. Budu rád za každou radu, případně za někoho kdo by si s tím věděl rady. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Market Posted December 6, 2017 Author Share Posted December 6, 2017 Ještě doplním, že když vypnu přátelské url, tak se obrázky zobrazují, ale předtím se zobrazovali i s přátelskými url. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts