Jump to content
  • 0

Pomocy

DLis

Question

Witam. Jestem tu nowy i zaczynam przygod臋 z prest膮. Mam wersj臋 1.6.1. Pytanie czy mo偶na w jaki艣 spos贸b zr贸偶nicowa膰 czas wysy艂ki dla poszczeg贸lnych produkt贸w/albo czas realizacji. Chodzi o produkty kt贸re sprowadzamy z zewn臋trznego magazynu i tutaj czas realizacji wyd艂u偶a si臋 do 2 dni.

I drugie pytanko. Czy w presta jest taka opcja 偶eby produkt kt贸ry ma ilo艣膰 0 np. po 3 miesi膮cach si臋 wy艂膮cza艂/ stawa艂 si臋 niedost臋pny. Chodzi o to 偶eby nie wisia艂y te produkty kt贸rych nie ma od d艂u偶szego czasu.

Mo偶e kto艣 zna odpowiedzi na te pytania, ja jeszcze zbyt zielony jestem聽 :D

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

1. Czas realizacji nie do ko艅ca rozumiem. Zapewne chodzi Ci o informacje jakie s膮 zawarte w przewo藕nikach. Mo偶esz sobie doda膰 nowego przewo藕nika i zaznaczy膰 czas dostawy np. 7 dni roboczych. Potem wchodzisz w produkt i w zak艂adce wysy艂ka wybierasz odpowiedniego przewo藕nika.聽

2. Chodzi Ci o automatyczne wy艂膮czenie niedost臋pnych produkt贸w po 3 miesi膮cach ? Nie ma takiej mo偶liwo艣ci. Nie wiem czy jest jaki艣 modu艂 dodatkowy kt贸ry to ogarnia. Pierwszy raz spotykam si臋 z takim pomys艂em.聽

• 0

1. Czas realizacji nie do ko艅ca rozumiem. Zapewne chodzi Ci o informacje jakie s膮 zawarte w przewo藕nikach. Mo偶esz sobie doda膰 nowego przewo藕nika i zaznaczy膰 czas dostawy np. 7 dni roboczych. Potem wchodzisz w produkt i w zak艂adce wysy艂ka wybierasz odpowiedniego przewo藕nika.聽

Chodzi mi o to, 偶e mam na stanie 4 zegarki, wi臋c jak klient kupi je to wysy艂am natychmiast. Ale mam te偶 zegarki, kt贸re widniej膮 w moim sklepie ale gdy klient je zam贸w to ja musz臋 je 艣ci膮ga膰 od producenta przez co czas dostawy si臋 wyd艂u偶a.

Pytanie mi si臋 urodzi艂o. Czy jest jaki艣 spos贸b, modu艂, kt贸ry pozwoli wy艣wietli膰 link odsy艂aj膮cy do strony z kosztami i terminami wysy艂ki?