Jump to content
pfousianis

No access to back office

Recommended Posts

Good morning

Today morning completely suddenly my site : www.fousianis.gr do not give me the access to back ofice. front siite working well but i cant login to back office only balnk screen. I deletd all cashe with no results only blank screen/ i change in defines.inc in settings value from false to true bat still receive blank screen with no errors. i rename the folder adminxxxxx to admin the blanc screen still threre.   any sugestions ???

ps sorry for my english.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Log into your server via ssh or ftp, check the webservers error logfile.

 

If you use ftp, you have to download the error logfile first.

 

And please always post the prestashop version in use. We are very bad in guessing!

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks a lot for your reply

 my apologie verison is 1 6 1

 

error log file in /log/2017xxxx.exeption log

 

*ERROR*     2017/07/29 - 19:50:59: Shop not found at line 404 in file classes/shop/Shop.php

 

also when change again in confing the file defines.inc to true i receive this error only in my front page ( backoffice is completely blank)

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/ssd2/371/1459371/public_html/config/defines.inc.php:1) in /storage/ssd2/371/1459371/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 1000

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/ssd2/371/1459371/public_html/config/defines.inc.php:1) in /storage/ssd2/371/1459371/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 1001

 

pls help !!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Revert back your original defines.inc.php. You version produces some kind out output, which is incorrect.

2. Post size and date for this file:

 

./classes/shop/Shop.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

ps shop default =1 in ps configuration file

 

from linked post sorry but i dint understand anything..............

 

i will reinstall it for the last one time.........

 

thanks for your response

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More