lonely2134 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Merhaba daha önce ödeme sayfasına gidince hem kapıda ödeme hem de kredi kartı simgesi görünüyordu şimdi kapıda ödeme görünüyor ama kredi kartı görünmüyor. Bunu nasıl düzeltiriz? Resimde ki gibi görünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Merhaba Sorun Modülün içindeki logoyu görememesi. Eğer modül klasöründe logo duruyorsa 1. işlemi , durmuyorsa 2. işlemi yapınız. 1- Modülü resetleyebilirsiniz. 2- Ftp den modülün ismini değistirip yedeğinizdeki modülü tekrar atınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Merhaba Site adresini özelden atarsanız bakabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted May 9, 2017 Author Share Posted May 9, 2017 Merhaba Sorun Modülün içindeki logoyu görememesi. Eğer modül klasöründe logo duruyorsa 1. işlemi , durmuyorsa 2. işlemi yapınız. 1- Modülü resetleyebilirsiniz. 2- Ftp den modülün ismini değistirip yedeğinizdeki modülü tekrar atınız. Merhaba cevabınız için teşekkürler. iyzico ödeme modulünü kullanıyorum. Yeni modülü ekleyince aşağıdaki hatayı alıyorum. "Shipping address contactName gönderilmesi zorunludur." Cart ödeme kısmı çıkmıyor. Merhaba Site adresini özelden atarsanız bakabilirim. Attım hocam sizin hostingte benim site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 @MahmutGulerce cevap yazmadınız? Özelde pm attım ona da dönmediniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 sorun şu aslında bazen css den a:after kodu ile fontanswome kodu ile ikon ekliyor bulunduğunuz modülün içine girin views/templates/hook veya front/payment.tpl kodunu açın orada mutemelen şöyle bi kod var <p clas="modülün klası"> <a href="link"> ... orada a tagının arasına img kodunu yerleştirin veya http://fontawesome.io/3.2.1/icons/ veya bu siteden kendinize uygun iconu bulup ekleyin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted May 17, 2017 Author Share Posted May 17, 2017 sorun şu aslında bazen css den a:after kodu ile fontanswome kodu ile ikon ekliyor bulunduğunuz modülün içine girin views/templates/hook veya front/payment.tpl kodunu açın orada mutemelen şöyle bi kod var orada a tagının arasına img kodunu yerleştirin veya http://fontawesome.io/3.2.1/icons/ veya bu siteden kendinize uygun iconu bulup ekleyin Hocam bulunduğunuz modülün derken neyi kast ettiniz hangi modül? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 hangi modüle eklemek istiyorsunu hani banka havalesi kapıda ödeme veya izico modülü modünülüz hangisi ise onu kast ettim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts