Gazelowaty Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Witam, mam problem z dwiema kwestiami w swoim sklepie internetowym, moja wersja Presty to: 1.5.6.0: 1. Kiedy jestem na stronie danego produktu i chcę powiększyć jego zdjęcie to powiększone zdjęcie okazuje sie bardzo małe, że prawie nic na nim nie widać. Po kliknięciu na zdjęcie PPM i otwarciu go w nowym oknie także zdjęcie jest bardzo małe. Czy ktoś wie jak to naprawić? 2. Kiedy jestem na stronie bloku "Promocje" to nie wyświetla mi się zdjęcie produktu w tym bloku, to wygląda jak na obrazku, jak to poprawić? Czy ktoś wie jak można poprawić obie te rzeczy? Dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 pierwsze, ustaw sobie wielkosci miniatury 'thickbox' w Preferencje > zdjecia drugie, wyglada na to, ze masz jakas nazwe miniatury nie zawarta w w/w, bez linka do sklepu za wiele wiecej powiedziec nie moge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazelowaty Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 pierwsze, ustaw sobie wielkosci miniatury 'thickbox' w Preferencje > zdjecia drugie, wyglada na to, ze masz jakas nazwe miniatury nie zawarta w w/w, bez linka do sklepu za wiele wiecej powiedziec nie moge. Odnośnie pierwszego, to czy po powiększeniu miniatur należy na nowo wgrać zdjęcia produktów i wygenerować miniatury? Czy po prostu wystarczy powiększyć miniatury w "thickbox"? Jeśli chodzi o punkt numer 2, to mogę go podać na priv adres sklepu, bo nie wiem czy właściciel jego wyraża zgodę na podanie go na forum. Naturalnie, jak trzeba zapłacić za wyeliminowanie tego błędu, to poproszę o wiadomosć Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 1. musisz zmienic rozmiar danej miniatury i ponownie (ponizej) wygenerowac dla niej miniatury, nie wgrywasz ponownie zdjec. 2. wystarczy link do sklepu zeby mozna bylo pogladnac zrodlo storny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts