Jump to content

"Notice: Undefined index: scrolltop in" hataları almaktayım


RMK41
 Share

Recommended Posts

Notice: Undefined index: scrolltop in /home/xxxxx/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 177

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxxx/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 177

Notice: Undefined index: keepmenu in /home/xxxxx/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 179

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxxx/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 179

Notice: Undefined index: animate_scroll in /home/xxxxx/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 181

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxxx/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 181

önbelleği temizledikten sonra bu hataları almaya başladım. ne yapmalıyım?

Edited by RMK41 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ön belleği silmeden önce temada yaptığınız değişiklikleri kontrol etmelisiniz, ayrıca şablonda versiyon uyumu sorunu olabilir, birde 

 

config/config.inc.php içinde aşağıdaki alanı

 

setlocale(LC_CTYPE, $locale.'.UTF-8', $locale.'.utf8');

 

bu şekilde yapıp denermisin

 

//setlocale(LC_CTYPE, $locale.'.UTF-8', $locale.'.utf8');

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More