Jump to content
Rox Pets

Kan geen nieuwe producten toevoegen/aanpassen in backoffice.

Recommended Posts

Hoi Allemaal,

 

Eerder is hier ook al een topic over gestart, maar helaas heb ik de oplossing voor mijn probleem niet gevonden.

Sinds enkele tijd kan ik geen producten meer toevoegen of bewerken in de backoffice. Geen van de pagina's

laden, behalve het 'informatie' tabblad.

 

Dit is de error die ik te zien krijg:  'Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.'

 

Ik heb al contact gehad met mijn host en zij hebben het e.e.a. voor mij aangepast, maar helaas heeft dit niet geholpen.

 

Ook heb ik deze vraag gesteld op het Engelse forum en het schijnt een probleem te zijn dat al langer speelt.

Ik hoop dat er hier iemand is die een oplossing weet!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet iritant he

ik heb dit nu ook als ik een nieuw product wil toevoegen, krijg ik dit : Er trad een fout op tijdens het aanmaken van een object. product

 

heel iritant..... geen idee hoe t komt en ook niet hoe t verdwijnt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, heel vervelend he! Ik probeer overal de oplossing te zoeken, maar tot nu toe kan ik nog steeds geen producten toevoegen..

 

Ik krijg deze meldingen:

 

Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, checkhttps://xhr.spec.whatwg.org/.
 
http://roxpets.nl/ad...s&token=1897b23…=1&action=Shipping&updateproduct&ajax=1&rand=1474825074103&_=1474825069775 Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)
products.js:177 Uncaught TypeError: Cannot read property 'replace' of undefined
 
This is the code from product.js
if (typeof(contentOnly) !== 'undefined')
{
if (!contentOnly && !!$.prototype.fancybox) {
$('li:visible .fancybox, .fancybox.shown').fancybox({
'hideOnContentClick': true,
'openEffect'    : 'elastic',
'closeEffect'   : 'elastic'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je reactie! Ik heb de debug mode eerder aangezet en de error die ik (in het rood) zie is deze:
 

products.js:177 Uncaught TypeError: Cannot read property 'replace' of undefined
 
Dit is de code waar het om gaat in product.js
if (typeof(contentOnly) !== 'undefined')
{
if (!contentOnly && !!$.prototype.fancybox) {
$('li:visible .fancybox, .fancybox.shown').fancybox({
'hideOnContentClick': true,
'openEffect'    : 'elastic',
'closeEffect'   : 'elastic'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je ervaring met Chrome's Developer Tools?

 

Als er een internal server error is, dan kun je deze het beste bekijken in de network tab en dan de rode items bekijken. Als je daarnaast debug mode aanzet dan krijg je gedetailleerde informatie over de fout. (Handige module hierrr: https://www.prestashop.com/forums/topic/513401-free-module-enable-debug-mode-from-back-office).

Handig trouwens meneer dekker die debug module :)

 

Gister even van 1.6.1.1 geupdate naar 1.6.1.7. maar helaas haalde ook niks uit (uiteraard alles handmatig omdat oneclick update alleen maar 500 errors oplevert) :)

 

ik krijg deze melding: :

 

Duplicate entry '4294967295' for key 'PRIMARY'

INSERT INTO `ps_product` (`id_shop_default`, `id_manufacturer`, `id_supplier`, `reference`, `supplier_reference`, `location`, `width`, `height`, `depth`, `weight`, `quantity_discount`, `ean13`, `upc`, `cache_is_pack`, `cache_has_attachments`, `is_virtual`, `id_category_default`, `id_tax_rules_group`, `on_sale`, `online_only`, `ecotax`, `minimal_quantity`, `price`, `wholesale_price`, `unity`, `unit_price_ratio`, `additional_shipping_cost`, `customizable`, `text_fields`, `uploadable_files`, `active`, `redirect_type`, `id_product_redirected`, `available_for_order`, `available_date`, `condition`, `show_price`, `indexed`, `visibility`, `cache_default_attribute`, `advanced_stock_management`, `date_add`, `date_upd`, `pack_stock_type`) VALUES ('1', '0', '0', '', '', '', '0', '0', '0', '0', '0', '', '', '0', '0', '0', '2', '1', '0', '0', '0', '1', '0', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '1', '404', '0', '1', '0000-00-00', 'new', '1', '0', 'both', '0', '0', '2016-09-27 21:00:22', '2016-09-27 21:00:22', '3')
Edited by kidcarshop (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wilde ook al updaten, maar dat heeft dus ook geen zin helaas.. Hopelijk weet mdekker meer? Van Prestashop zelf krijg ik (nog) geen antwoord.
Zou iedereen met een versie hoger dan 1.6.1.1 (zonder betaalde module) dit probleem nu ook ondervinden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gelukkig is Meneer dekker een slimme gozer die wel heel veel weet. Antwoord van prestashop kan je wel vergeten denk ik, dan moet je een duur abbo hebben geloof ik.

 

Bij mij ben in er achter wat t probleem is,  "4294967295" is het max aantal producten ofzo en op de een of andere manier zit er iets niet goed in mysql database...

nu nog ff oplossen dus :/ zie overal voor mij abracadabra antwoorden op engelse forums, of halve antwoorden omdat in de stappen ervoor niet kan...

 

prestashop is leuk, zolang t blijft werken :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, daar was ik al bang voor.. Waar is dan eigenlijk precies de bug-tracker voor, alleen om te melden? Ik heb ook overal op het Engelse forum gezocht en die instructies opgevolgd. Bijvoorbeeld bestanden vervangen, code aanpassen.. Maar tot nu toe werkt nog niets. Ik ben verder zeer blij met Prestashop inderdaad! Maar het is wel essentieel dat je producten kunt toevoegen ;) Mocht ik nog iets vinden laat ik het ook weten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je reactie en uitleg mdekker! Ik heb de tools geopend en gefilterd op XHR. Ik krijg de volgende meldingen te zien op de
onderstaande afbeeldingen. Zijn dit de foutmeldingen van de server die jij bedoeld en heb je enig idee wat er precies fout is?

error.pngerror1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je hulp  :) Als ik op het rode stuk klik, krijg ik deze melding te zien:
Zelf word ik er niet veel wijzer van ;)  Wat zou er dan fout zijn?

error2.png

 

Ik heb ook onderstaande nog aangepast, maar ik zie alleen de melding in bovenstaande afbeelding.

 

PrestaShop 1.5.3 -- 1.6

  1. open file: config/defines.inc.php  (using FTP or hosting control panel)
  2. change false-->true:

define('_PS_MODE_DEV_', false);define('_PS_MODE_DEV_', true);

 

Edited by Rox Pets (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More