mmihai82 Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Se poate transforma prestashop intr-un site de anunturi?Adica cand utilizatorul intra in cont in loc sa vada "comenzile mele" sa poata vedea "anunturile mele" si dupa ce isi face un cont sa poata posta un anunt, sa incarce poze, sa aleaga categoria in care sa apara anuntul etc.Este prea greu de modificat? Se merita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 phpNuke, phpbb, etc, sunt o gramada Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmihai82 Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Incerc sa fac un soi de portal auto cu informatii, forum, magazin online pentru piese, si pagina de anunturi. Evident ca pentru shop am folosit prestashop si as fi vrut sa folosesc tot prestashop si pentru pagina de anunturi ca sa pastrez aceeasi tema si cred ca se poate face dar nu ma descurc prea bine in php... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 ca sa ai si blog si cea ce doresti tu, e bun joomla sau drupal, dar cu phpNuke sau phpbb potzi sa faci ceva asemanator lui prestashopcu stimma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Dupa mine ar fi infinit mai usor sa modifici un joomla sau orice altceva sa arate vizual ca un prestashop decat sa faci modificarile alea de care zici tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Nu cred ca poti asimila anunturile cu comenzile. Comenzile extrag produse din stoc, in timp ce anunturile ar putea fi asimilate fie produselor, fie importurilor de stoc - introducere de produse pe stoc in ambele cazuri.Pentru anunturi iti trebuie un sistem care permite utilizatorilor sa introduca continut. Cum au zis si colegii forumisti, forum sau CMS. Cu CMS inca mai ramane destul de configurat si modificat, cel mai simplu si mai logic ar fi cu un forum in care pui o sectiune de anunturi. De fapt, ai zis ca oricum vrei forum. Sau, varianta cea mai user-friendly si mai extensibila, faci o baza de date specializata si o interfata in tema site-ului pentru exploatarea ei.Sanatate si virtute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts