Jump to content
webbusiness23

Filtrele nu mai functioneaza (Presta 1.6)

Recommended Posts

Salutare,

 

de curand am observat ca nu mai functioneaza filtrele (folosesc modulul Layered navigation block si Prestashop 1.6). 

 

Cand dau click pe orice filtru, pur si simplu sta in "loading" si nu face practic nimic. (am atasat imagine).

 

Ma puteti ajuta, va rog?

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-am uitat pe site-ul tau si am vazut ca ai o eroare in consola: 500 (Internal Server Error) - cel mai probabil de la permisiuni. Trebuie sa dai permisiuni modulului astfel:

  • pentru foldere 755
  • pentru fisiere 644

 

Daca nu rezolvi nimic cu permisiunile uita-te in error_log din folderul root al site-ului.

Edited by iDan (see edit history)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More