adigabrio Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Salut, Am cumparat o tema si am 2 probleme. 1. Categoriile imi apar dedesubtul pozei, ceea ce nu este tocmai ok - poza 1- (pe tema originala nu apare asa, apare normal) . Este activata functia JqZoom . Daca dezactivez aceasta functie imi apare mai bine, dar apare imaginea cu nou si Sale apare peste meniul de categorii - poza 2. Aveti idee pe unde este problema. 2. Atunci cand adaug produse pe site , imi apare in dreptul lor ca produs nou. Exista posibilitatea sa nu mai apara produs NOU atunci cand adaug un articol nou? Folosesc prestahop 1.6.1.1 Multumesc in avans pentru raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 este vorba despre ordinea pe care o foloseste ar fi mai indicat sa cer ajutorul de la cine ai cumparat tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 Dar stiam ca in 1.5.6 este vorba despre ordinea pe care o foloseste ar fi mai indicat sa cer ajutorul de la cine ai cumparat tema ok..o sa-l contactez..ai idee cum pot scoate sa nu mai apara nou atunci cand adaug un produs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Varianta simpla, in Preferences->Products setezi numarul de zile in care un produs apare ca nou la 1 in loc de 20 default. Varianta complicate: comentezi liniile de text aferente in product-list. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 Varianta simpla, in Preferences->Products setezi numarul de zile in care un produs apare ca nou la 1 in loc de 20 default. Varianta complicate: comentezi liniile de text aferente in product-list. Mersi mult..setasem inainte in modulul de produse noi ceva gresit. Acum este ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts