kokopellitr Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Selamlar, Prestashop'um için uygun modulleri aldırıp, kuracak, siteyi istediğim şekilde eksiksiz teslim edebilecek bir arkadaş arıyorum. Site şu an hali hazırda kurulu ve çalışıyor, başlıca isteklerim 1) Markafoni gibi kampanyalar oluşturup, countdownlar ile satışa sunacağım, 2) default tema da belki bir kaç değişiklik isterim 3) yerelleştirme kısmını hallettim, emaillar ve dil tamamen türkçeleşti, ilgilienecek kişi bunları alabilir. 4) bir kaç grafik işim var, kampanyalar vs için. Tüm bunlarla ilgilenecek ücret karşılığı arkadaşlar arıyorum. İlgilenenler lütfen iletişim kurun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombidi Bilişim Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Merhabalar, prestashop altyapısı olan firmalarla uzun zamandır çalışmaktayım. Bu konuda forumda bir kaç geliştiricimiz daha var. Talep ederseniz baştan sona site kurulumu, seo çalışmaları, ödeme modülleri, xml yönetiminden sosyal ve grafik tasarımına kadar ilgilenebilecek ekibimiz hali hazırda mevcut. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts