tomson2612 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Witam, Czy da się zmienić w ustawieniach presty aby z automatu pokazywał napis TOWAR DOSTĘPNY W MAGAZYNIE albo CHWILOWY BRAK TOWARU zamiast wpisywanie ręcznie przy każdym produkcie w karcie ILOŚCI przy USTAWIENIA DOSTĘPNOŚCI ? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
atwora Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Czy ja dobrze rozumiem? Nie chcesz uzupełniać konkretnych ilości towaru tylko "zero-jedynkowo"? Czyli albo towar można kupić albo nie można kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomson2612 Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 Nie nie. Załóżmy, że wprowadzam do magazynu nowy towar z ilością 30 szt. Chciałbym aby po zatwierdzeniu, karta produktu w sklepie wyświetlała tekst TOWAR DOSTĘPNY W MAGAZYNIE lub w przypadku wyprzedania do zera CHWILOWO BRAK W MAGAZYNIE. Funkcja pokazywania ilość mam wyłączona bo nie zależy mi aby było to wyświetlane. Wiem, ze można ustawić ręcznie podczas wprowadzania produktu do kartoteki tylko moje pytanie jest czy jest sposób by robiło to automatycznie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Jest na to sposób należało by zadeklarować w szablonie zmienna sprawdzająca ilość sztuk danego produktu i na tej podstawie wyświetlanie stosownego komunikatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts