meblerajo Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Witam , jestem nowym użytkownikiem sklepu , od wczoraj nie mogę dokonywać żadnych zmian w panelu administracyjnym np. przy zmianie opisu produktu mam taki opis "Wystąpił błąd podczas aktualizacji obiektu. product () " przy modyfikacji kategorii " Wystąpił błąd podczas aktualizacji obiektu. category (UPDATE command denied to user 'meblerajo_2'@'10.254.34.19' for table 'ps_category') ,,,ogólnie nic nie idzie zmienić. na stronie sklepu znikneły prodykty z kategorii ale jak wpiszemy w pasku szukaj produkt to pokaże produkt . Może ktoś pomóc. Aders sklepu www.meblerajo.pl Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Prawdopodobnie najpewniejszą metodą naprawienia błędu będzie wgranie backupu bazy. Jednak ciężko cokolwiek powiedzieć dokładniej nie widząc co robiłeś wcześniej, przed wystąpieniem tego błędu. Samo z siebie raczej nie miało prawa nic takiego się stać. Chyba, że na hostingu uszkodzeniu uległa baza. Ja bym dla pewności poprosił administrację o sprawdzenie usterki i ewentualne wgranie backupu z wczoraj o ile takowy istnieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meblerajo Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Czy sam dałbym radę aby to zrobić ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Generalnie komunikat mówi o tym że nie nie posiadasz uprawnień do edycji tej tabeli, tutaj można rozważać kwestie ograniczenia praw dla usera, musisz mu nadać pełne uprawnienia, lub zapytanie odnosi się w niewłaściwy sposób do bazy danych i wtedy pomimo pełnych uprawnień do swojej bazy może być ona wywoływana w zły sposób czyli odnosi się do innej bazy do której nie masz uprawnień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts