PaGa Studio Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 (edited) Witam. Zmieniłem formę wyświetlania kategorii--- mam teraz każdy produkt pod sobą a chce mieć je obok siebie jak miałem wcześniej. a Uprzejmie proszę o pomoc presta 1.6.1.4 Edited February 26, 2016 by PaGa Studio (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Nad produktami masz przełącznik po prawej stronie, takie małe ikonki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaGa Studio Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Problem rozwiązany . Bardzo dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Jeszcze tylko dodam że standardowy szablon posiada konfiguracje domyślnego widoku produktów lista/siatka i można to zmienić w module Konfigurator szablonu (themesconfigurator). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaGa Studio Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Wiem ze powinienem w drugim temacie ale nie moge dodac bo mnie przekierowuje na reklame presty. Kolejny problem -mam kategorie i podkategorie zlokalizowane nad sliderem u góry strony. Po pierwsze jest to mało przejrzyste a po drugie podkategorie zakrywaja slider. Wolałbym umieścić je z lewej strony. Dodatkowo fajnie by było jakby się podświetlaly po najechaniu na nie myszką. Przepraszam za mało profesjonalne nazewnictwo ale jestem zielony. Sklep mam od 2 miesięcy. Mój sklep: www.paga-studio.pl podejrzewam ze jest tu więcej rzeczy do poprawy ale też nie chce za bardzo poprzestawiac szablonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 W preferencje > Tematy > ustawienia zaawansowane możesz włączyć lewą kolumne przy index wtedy lewy blok kategorii będzie widoczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaGa Studio Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Dziękuje o to chodziło, a da się teraz wyłączyć kategorie które są u góry? jak to się będzie miało do wersji mobilnej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Da się wyłącz moduł górne menu poziome (blocktopmenu). Na wersji mobilnej lewa kolumna się będzie wyświetlała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts