Tom Fisherman Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 hei mam problem z wpisywaniem czegokolwiek do panelu kategori , przestawil mi sie caly panel sterowania z lewej na prawa strone i wpisujac cokolwiek wpisuje od prawej do lewej jak w hebrajskim pomocy !!! gdzie to przestawic i w jaki sposob ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Lokalizacja > Języki > Edytuj > Jest językiem RTL > Powinno być na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Fisherman Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 i jeszcze zeby panel sterowania przestawic na lewa strone to by bylo G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Fisherman Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 juz mam dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Ja pomogłem, a ty wiesz gdzie była druga sprawa i nie napisałeś więc tym samym nikomu nie pomogłeś, a przecież ktoś z podobnym problemem może szukać takiego samego rozwiązania. Odpowiedź dla szukających odpowiedzi: Klikając u góry tam gdzie jest opcja Wyloguj można w szybki sposób przejść do własnych ustawień klikając na "Moje ustawienia", to właśnie w tych ustawieniach pracownika można wybrać jak ma się wyświetlać menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts