s-piotrek Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Witam, od kilku dni nie ładuje mi się strona produktu. Nie mogę załadować żadnej z dostępnych funkcji tj. informacja, ceny, optymalizacja SEO itd. Używam presty 1.6 i nie wykonywałem ostatnio żadnych aktualizacji. Ktoś wie co to za problem i jak go rozwiązać? W załączniku dołączam screena. Pozdrawiam s-piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrzej z Komijo Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Cześć,obiecuj sobie że zabiorę się za tego bloga ale nie ma chwili. Proszę sprawdź czy pojawia ci się jakiś błąd. http://przezdziek.pl/blog/pomoc-dla-prestashop/jak-naprawic-blad-500-w-prestshop Często też to problem wydajności i wielkości bazy danych.Wyczyść cache, oczyść bazę za pomocom domyślnego modułu i sprawdź jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s-piotrek Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 Witam, dziękuję za sugestię. Niestety tryb debug nie pokazuje żadnego błędu Wyczyściłem cache smarty, ale nie pomogło. Co do bazy to zajmuje ok. 100 MB, więc nie jest to jakaś zabójcza wielkość. Pisząc o domyślnym module do czyszczenia bazy masz na myśli moduł z sekcji administracja "Oczyszczanie PrestaShop"? Pozdrawiam s-piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
s-piotrek Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 W trybie conslowym chroma znalazłem następujące problemy. Uncaught ReferenceError: priceDisplayPrecision is not definedUncaught ReferenceError: search_product_msg is not defined Ktoś się z tym spotkał? Pozdrawiam s-piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts