ceglanasciana Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Witam. Na mojej stronie mam problem z menu gornym. Mianowicie kolejną "komórke"(link do kategori) przenosi mi "piętro niżej " co znacznie wpływa na wygląd strony prosze o pomoc co i gdzie jak zmienic , tymbardziej ze jestem laikiem. Podgląd na www.ceglana-sciana.pl Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
imogen Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 zmień w css rozmiar czcionki menu lub szybciej będzie jak zmienisz nazwę kategorii na krótszą .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 W pliku superfish-modified.css od linii 60 masz ustawienia font: .sf-menu > li > a { font: 600 18px/22px "Open Sans", sans-serif; ------ > Tutaj 18px/22px odpowiada za wielkość czcionki możesz to zmniejszyć np. 15px/22px text-transform: uppercase; color: #fff; display: block; padding: 17px 20px; -----> Tutaj 20px odpowiada za odstępy z prawej i lewej strony możesz to zmniejszyć np. 15px border-bottom: 3px solid #000; } Plik znajdziesz w katalogu szablonu themes/default-bootstrap/css/modules/blocktopmenu/css Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceglanasciana Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Dziekuje za pomoc udało sie , a gdzie moge zmienic kolor tła na stronach produktów z czarnego na biały i kolor czcionki z białej na czarna?? Kto podpowie jak zrobic taka strone jak ma moja konkurencja Chodzi mi o zakladke wysylki dokładniej widac roznice tutaj: http://retro-cegly.pl/content/6-koszt - to jest strona konkurencji , ja chce zrobic cos bardzo w podobie bo jest fajne i czytelne. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts