Jump to content

Πρόβλημα Με Mail : Mail Failure - Malformed Recipient Address


elsteno
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα!

Είναι αρκετά νέος στο prestashop και προσπαθω να το κατανοήσω με στόχο να μετατρέψω 3-4 καταστήματα από woocommerce σε prestashop επειδή ο όγκος προιόντων των καταστημάτων άρχισε να κάνει αντιληπτά τα μαυρα σημεία του woo.

 

Τέλος πάντων, για να περάσω στο θέμα.

Μέχρι στιγμής στις δοκιμές που κάνω έχουν πάει όλα καλά εκτός από την αποστολή mail.

 

Για παράδειγμα :

Τα mail εγγραφής πελάτη, ενημέρωσης παραγγελίας κλπ όλα επιστρέφουν πίσω με μήνυμα : Mail failure - malformed recipient address

 

Προσοχή το παραπάνω συμβαίνει μόνο όταν το ονοματεπώνυμο του πελάτη είναι στα Ελληνικά.

Υ.Γ. όταν αλλάζω το όνομα στα Latin και αφήνω το επώνυμο στα Ελληνικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υ.Γ.2 έχω εγκαταστήσει την έκδοση 1.6.1.2

 

Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια!

 

Ευχαριστώ.

Edited by elsteno (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου την έχεις εγκαταστήσει από κάποιο host η κατευθείαν από το εδώ την κατέβασες; επίσης για δες εδώ μήπως και σε βοηθήσει Αυτός http://www.prestashop.com/forums/topic/280613-solved-upgraded-to-156-and-every-email-sent-malformed-recipient-address/?do=findComment&comment=1412400

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου την έχεις εγκαταστήσει από κάποιο host η κατευθείαν από το εδώ την κατέβασες; επίσης για δες εδώ μήπως και σε βοηθήσει Αυτός http://www.prestashop.com/forums/topic/280613-solved-upgraded-to-156-and-every-email-sent-malformed-recipient-address/?do=findComment&comment=1412400

 

Καλημέρα. η εγκατάσταση έγινε μέσω softaculus.

Τώρα θα δοκιμάσω και μία χειροκίνητη :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα φίλε μου. Το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να λυθεί με την καθαρή εγκατασταση από τη σελίδα του prestashop. Αν όχι να το δούμε μετά.

 

Καλημέρα και πάλι!

Τελικά δοκίμασα και καθαρή εγκατάσταση σε άλλο domain και πάλι τα ίδια.

 

Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι αν μπροστά από το όνομα βάλω έναν λατινικό χαρακτήρα όλα λειτουργούν σωστά.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εκανα ενα install απο την αρχη και εμενα με το default theme παιζει κανονικα

 

Φίλε Καλησπέρα!

Τελικά είχες δίκιο από την αρχή.

Το πρόβλημα ήταν θέμα δικαιωμάτων.

 

Έκανα εκ νεού εγκατάσταση αλλά αυτή την φορά ανέβασα όλα τα αρχεία με FTP (την προηγούμενη είχα κάνει upload το zip και το είχα κάνει unzip πάνω στον server. Προφανώς σε κάποιο αρχείο δεν άρεσε αυτό :)

 

Τώρα παίζει σωστά.

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον :)

 

Επιφυλάσσομαι :)

 

Και πάλι καλώς σας βρήκα :) και ελπίζω το presta να με βγάλει ασπροπρόσωπο!

 

Κωστής

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να εισαι καλα φιλε μου, οτι θες και μπορω να σε βοηθησω ευχαριστως. Ειναι μια πολυ δυνατη πλατφορμα το prestashop και δεν εχει καμια σχεση με joomla wordpress σε θεμα e-commerce, απλα οπως ολα θελει ψαξιμο αρκετο!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More