magisterson Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 (edited) Witam, po zainstalowaniu świeżej Joomli bez żadnych dodatków cos jest nie tak... po kliknięciu w jakikolwiek link pojawia się biała strona z wyzerowanymi stylami CSS (patrzyłem w źródło link do style.css jest niepoprawny) Czy w Joomli trzeba po instalacji ustawiać szablon do każdej podstrony czy może tutaj jest jakiś błąd ze ścieżką do katalogu? Może Magic Quotes czy coś z ustawieniami PHP? Szczerze nie mam pomysłu co może być powodem takiego stanu rzeczy. Reinstalowałem kilka razy i nic. Panel administracyjny działa bez problemów, tylko po przechodzeniu na podstrony to się dzieje. Dziwi mnie to, że link do css wygląda tak: /8-kategoria-testowa/templates/protostar/css/template.css chyba powienien wygladać tak /templates/protostar/css/template.css z góry dzięki za pomoc ------------------------EDIT OK już wiem że jest to wina SEO urls, po ich wyłączeniu wszystko działa. Co zrobić aby działały poprawnie? Edycja .htaccess? Edited September 15, 2015 by magisterson (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 To nie jest forum joomli, przynajmniej jak ostatnio sprawdzałem to ciągle było forum presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted September 15, 2015 Author Share Posted September 15, 2015 o jaaa, nie tę zakładkę otworzyłem w przeglądarce Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts