jval 1 Posted September 14, 2015 Zdravím komunitu, na jednom eshopu kde jsem aktualizoval z verze 1.4 na verzi 1.6 se mi podařilo celkem bez problémů nastavit platby k dopravců za pomoci těchto modulů: http://prestahost.eu/prestashop-modules/cs/home/8-dobirka-plus-pro-prestashop-15.html http://www.presta-moduly.cz/21-modul-pro-platbu-hotove-cashonpickup-pro-prestashop-16.html http://www.feneo.sk/prestashop-1-6-ship2pay-shiptopay/ Když jsem ovšem provedl čistou instalaci prestashopu a to postupně v různých verzích: 1.6.1.1 1.6.1.0 1.6.0.14 tak po nainstalování a stejném nastavení zmíněných modulů a nastavení dopravců takto: Česká pošta Vyzvednutí na prodejně DPD nastavení plateb takto: Platba v hotovosti Dobírka Bankovní převod A přes Ship2pay spárování takto: Vyzvednutí na prodejně - Platba v hotovosti, Bankovní převod Česká pošta - Bankovní převod, Dobírka DPD - Bankovní převod, Dobírka se mi zaprvé rozhodí design (dokud je v override/classes soubor Hook.php) a za druhé platby se mi zobrazí správně jen u Vyzvednutí na prodejně, u ostatních dvou se mi zobrazí vždy všechny 3 platby. Máte někdo zaručený postup a moduly, které by fungovaly správně? Děkuji moc, už se s tím trápím 2 dny a stále se mi nedaří Share this post Link to post Share on other sites
PresstaModul.shopmk 2 Posted September 15, 2015 Zdravím, mohu Vám nabídnout mé platební moduly které mají možnost přiřazení k dopravcům samostatně bez použití dalších přídavných modulů. Vyřeší to Váš problém a navíc získáte i lepší jednotný vzhled potvrzovacích stránek, u modulu dobírka také nastavení různé výše příplatků pro každého dopravce Zde jsou odkzy na moduly: [Modul] Bankovní převod [Modul] Dobírka s poplatkem + DPH [Modul] Osobní odběr + pokladní doklad Share this post Link to post Share on other sites
Ellendereth 0 Posted September 16, 2015 (edited) Nazdar, možná to vyřeší tvůj problém. Používám to ale jenom s dopravcem DPD (dobírka, bank. převod). Normálně v konfiguraci modulu si vybereš, kterým dopravcům přidělíš dobírku nebo bank. převod. Tu máš screeny, jak to mám udělané. http://wiki.prestacs.cz/index.php?title=Payments2Carriers Sice píšou, že to je pro 1.5.x, ale na 1.6.x to funguje taky. Edit: tenhle modul je založený na Ship2Pay, ale nestalo se mi, že by mi to rozhodilo prestu. Mám to na 1.6.1. a v pohodě. Edited September 16, 2015 by Ellendereth (see edit history) Share this post Link to post Share on other sites
jval 1 Posted September 16, 2015 Ellendereth: Ten jsem taky zkoušel a sice nerozhazoval design, ale nefungoval taky. Nicméně ho ještě jednou zkusím. Share this post Link to post Share on other sites
jval 1 Posted September 16, 2015 (edited) Tak jsem tedy znovu zkusil ten modul a stále mi to nefunguje. V přílohách znázorněno jak to vypadá. Hned po instalaci modulu jsem i smazal cache. Kontroloval jsem i jestli se nahrál soubor do override a je také v pořádku. Nemusí se tedy někde ještě něco nastavit?? Edited September 16, 2015 by jval (see edit history) Share this post Link to post Share on other sites
Ellendereth 0 Posted September 16, 2015 Tak se ti moc omlouvám, ale teďka jsem zjistil, že mi to dělá to samé. Nevím jak je to možné. Jsem si 100% jistý, že když jsem to nastavil poprvé tak mi to šlo a teď už to nejde. Divné je, že mi to na 1.6.0.9 funguje. Ještě jednou sorry. Share this post Link to post Share on other sites
jval 1 Posted September 17, 2015 No ono je to celkem divočina, mám jeden eshop u kterého jsem aktualizoval z verze tuším 1.4 na 1.6.1.0 a tam mi to funguje. Docela se divím že něco takového není už přímo v základu presty. Vždyť s tímhle problémem uživatelé bojují už ani nevím od jaké verze. Share this post Link to post Share on other sites
Karel Eger 0 Posted August 16, 2019 Vidim ze komunikace je starsiho data, ale dela mi to to stejne i ve verzi 1.6.1.24 Share this post Link to post Share on other sites
samtibalfarst 0 Posted October 14, 2019 Musíte nastavit omezení jednotlivých dopravců. Když to ani pak nepůjde vytvožte si novou zemi. Je tam Czech Republic a vy si vytvořte Česká Republika. Nezapomeňte ji pak zahrnout aby byla pro platby jako země povolena (po vytvoření se automaticky nepovolí) Share this post Link to post Share on other sites