wacek Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Podpowie ktos jak zrobic przerwy w gornym menu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPresta Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Cześć, Nie do końca rozumiem pytanie. Czy masz na myśli to, aby pod kategoriami głównymi pokazywały się podkategorie, czy raczej, aby pod nazwami kategorii były większe odstępy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek Posted April 9, 2015 Author Share Posted April 9, 2015 Przepraszam za słabe sprecyzowanie ,chodzi mi oto aby był ten znacznik ''>'' i odstepy miedzy Bluzki Spodnice Body, bo tak to sie wszystko zlewa i słabo czytelne a w prawym foto widac jak kazdy jest od siebie odzielony i ma znacznik dodatkowo ten ''>'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPresta Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Aby wyświetlił się taki podział jak po prawej, wystarczy, że zmienisz hierarchię kategorii. Na przykład możesz dodać kategorię nadrzędną 'Odzież wierzchnia' i do niej dodać 'płaszcze' oraz 'kurtki'. Wtedy te dwie ostatnie kategorie będą miały przed sobą znak ">". To najprostsze rozwiązanie jakie przychodzi mi do głowy. Czy o to chodziło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacek Posted April 9, 2015 Author Share Posted April 9, 2015 (edited) Kurcze nie zauwazyłem faktycznie znaczniki sa dopiero jak by w 2 podkategori , dziekuje bardzo za pomoc. A jest mozliwosc zmiany formatu czcionki? Edited April 9, 2015 by wacek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPresta Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Nie ma problemu. W razie jakichś problemów z Prestashopem śmiało pisz na forum. Pozdrawiam SirPresta Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieloxs Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Witajcie, Chciałbym odświeżyć temat: jak można zwiększyć odległość między: BLUZKI, SPÓDNICE, BODY w powyższym przykładzie menu górnego? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts